Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska jag också försöka

Ska jag också försöka vara sådär sockersöt och puta med läpparna och förstora brösten?
Nej.
Måste man göra så för att vara fin?
Ska jag också sminka mig med flera lager mascara och binka med ögat?
Är jag inte fin ändå?
Tydligen inte eftersom ni säger att jag är ful.




Fri vers av Tandpetarakademin
Läst 218 gånger
Publicerad 2011-09-25 22:31



Bookmark and Share


    Magneta Myll
Känns som ett lite för uttjatat ämne för att behandla så ytligt och övertydligt. Försök komma med någon ny infallsvinkel.
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Tandpetarakademin