Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig får du inte tillbaks

När man har en fin vän som man firar för att man tycker om den och skrattar.
När man går ut och dansar och blir berusad av alkohol.
Lite för mycket.
Dansar och dansar nära.
Smakar på läppar.
Dansar och dricker mera.
Går hem i natten och följer med till porten.
Stannar och frågar om vi ses igen?
Nej vill inte ha något serigöst.
Smakar på varandras läppar och säger hej då.
Går tillbaka genom morgonljuset.
Åker hem och sover.
Känner din smak när jag vaknar.
Glömt hur du ser ut.
Ser dig inte igen.
Vill inte, men tack.
Mig får du inte tillbaka.




Fri vers av Tandpetarakademin
Läst 250 gånger
Publicerad 2011-07-04 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tandpetarakademin