Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbar idioti

Orden på skärmen känns som knivar som just ska vridas om i hennes hjärta.
Att några bokstäver kan göra så ont.




Fri vers av Tandpetarakademin
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-10 17:55



Bookmark and Share


  Yvonne Eriksdotter
visst är det underligt............
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Tandpetarakademin