Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek på engelska

Trodde inte att det kunde hända.
Det var länge sedan det hände, säkert ett år.
Jag som bara är här för en kort sekund.
Som ska uppleva och jobba inte leta och hitta känslor.
Försökte att inte tänka på det, men igår gick det inte längre.
Jag gjorde inget, men jag kände hela hela tiden.
Blev glad när jag såg tid.
Skrattade som vanligt när du pratar och skämtar.
Hörde inte vad du sa pågrund av allt ljud.
Trodde inte att det gick.
Trodde att jag inte kunde tycka om någon igen.
Trodde inte jag kunde bli kär, speciellt inte på engelska.




Fri vers av Tandpetarakademin
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-02 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tandpetarakademin