Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är den jag är..



Jag är den jag är..skriver det som faller mig in..

skriver för att jag gillar det..tycker någon annan om..

det jag skriver..är det en bonus..jag är en kvinna som..

lever..varje cell i min kropp..finns med i det jag gör..

passionerad..hungrig på livet..på dess frukter..

njuter av sex..oändligt mycket..känner..

vissa klarar inte av en kvinna som..älskar sex och visar det..

det tänker jag fortsätta med..inga ska få skrämma mig..

till tystnad..




Fri vers av passionsblomman
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-08 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman