Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte alltid en andra chans

det är plågsamt,

plågsamt

att inte kunna sätta ord

på sina känslor

att inte kunna förklara

hur man känner

dag ut och dag in

frågar jag mig själv

är jag kär eller inte

ska jag försöka förklara för henne

hur jag faktiskt känner

eller är det bara dumt?

har upplevt det förut

och vågade förklara

men det är annorlunda den här gången

det är på riktigt

men problemet är att det

gäller samma person

och man får inte alltid



en andra chans...




Fri vers av Hope
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-08 23:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen mig... fint skrivet.
*applåderar och skickar en styrkekram*
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Hope