Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför skär jag mig?

varför skär jag mig när jag ändå inte mår bättre?

varför ska jag skada mig mer när jag redan är skadad?

varför?

varför skada mig fysiskt när jag redan är skadad psykiskt?

är det för att jag tror att jag mår bättre, eller?

snälla kan ingen hjälpa mig att förstå..




Fri vers av Hope
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-23 21:45



Bookmark and Share


  lilla t
*undrar om du egentligen vill ha ett svar, eller om du bara vill spy ut hur du tänker*

Finns flera teorier kring självdestruktivitet och många olika sanningar.

finns här ju, om du vill.
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Hope