Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem e du igentligen

vad vill du att jag ska göra

vad vill du att jag ska säga

hur vill du att jag ska se på dig

hur vill du att jag ska prata med dig

en sådan tomhet

en sådan kärlek

ett sådant hat

en sådan tystnad

vem e du igentligen

känner jag dig

eller har jag någon gång känt dig

vem e du igentligen

varför skrattar du när jag gråter

varför e du tyst när jag skriker

varför blundar du när jag tittar på dig

varför gör du såhär mot mig

förstår du inte att du inte e den enda som har det svårt

förstår du inte att du inte e den enda som gråter men väljer att skratta istället

fan fan fan

vad jag hatar att jag älskar dig <3




Fri vers av Hope
Läst 519 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-16 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hope