Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här vid Demorys låter vi värmen få oss till


Tystnad

Kaffekoppars slammer
De höga träden på andra sidan
Solens glimmer genom bladen
Sträckande sig glittrande lätt över ån

Den rödrutiga bordsduken i
Sommarvärmens tunnkläddhet
Brunbrända armar bärande brickor

Iskall citronglass




Fri vers av van Couver
Läst 475 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-09 04:01



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Jag upptäckte en halvt anonym på W&W som gett ut tre böcker om saker och ting på sin mormors tid i halvfiktion

jag tror omslaget på en av dem jag inte skaffat ännu t.o.m hade rödrutig duk

Oscar Danielson hette han

Be well,
LPWJ
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

van Couver
van Couver