Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jävla mycket.


jag vill inte tillbaka, men jag saknar dig så.


vill vara full,
vill frysa
på grund av min för tunna jacka.

vill se dig röka,
hur dina läppar formas
när du blåser ut röken
mot mig

dina ögon ler
mot mig.

jag vill ligga
i en trappuppgång,
studera takmålningen
och andas in förväntan,
och spänningen.

vill vila huvudet
på din arm
känna värmen från din kropp
som vill förtrolla mig

bara en kväll så där
innan allt försvann

innan du blev
någon helt annan.




Fri vers av bulb
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-09 21:59



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
Gillar detta! Titeln är sagolik.
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

bulb