Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett vunnet hjärta


en förlorad strid


dina ögon
sänder
frågor,

din blick,
gåtfull,

din mun
talar inga svar

din
magi

förblindar.




Fri vers av bulb
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-07 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bulb