Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man kan inte göra något åt det som har hänt, men man kan välja vad man gör med det..


Vägra vara offer

Jag ligger inte längre kvar,
på den platsen ni lämnade mig.
Jag vägrar vara ett offer,
utan en överlevare.
Jag har för länge sedan,
lämnat marken.
Reste mig över,
allt det som gör ont.

Det var för mig ett val,
att välja att älska livet.
Se att varje dag jag levar,
är min egen.

Jag vägrar låta er vinna,
vägrar vara ett offer.
En överlevare är jag,
för jag finns kvar..




Fri vers av Ann-sofie.
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-10 14:18



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket tänkvärt! ... vi väljer .. att inse att vi har ett val ..
2011-01-22

  Ninananonia VIP
Bra att du är stark nu! :)
Man väljer hur man tänker :)
Insiktsfullt :)
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ann-sofie.
Ann-sofie.