Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och från havet kom vi alla. 3


lämnar min längtan

och unika

läppavtryck

där din rygg

byter namn

till

svank

men tar med mig

det salta spår

från kvällen innan dagen idag

och låter det nu bo en tid på min tunga




Fri vers av Bo_67
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-10 16:26



Bookmark and Share


  * MARY *
* snyggt *
2011-02-27

  Anna*
Riktigt snyggt! Kul att du skriver!
2011-01-25

    ej medlem längre
Mmm.
Härliga bilder.
Tack.
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67