Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind date

Först presenterar du dig som exentrisk. Ditt teatraliska joller nästan söver det lilla närvarandet som finns kvar här. Du tror nog att du provocerar med dina Freudianskt inlindade sexforismer, antagligen är det meningen att du ska väcka någon slags stenåldershora i mig, du mal på om din bröstfetiscism - och gnuggar frenetiskt ditt konstfullt trimmade Clooneystubb. Jag är på väg hem för länge sedan.
- Att det finns så många män som lider av penisavund.




Prosa (Novell) av Carola Zettergren
Läst 652 gånger och applåderad av 21 personer
Utvald text
Publicerad 2011-01-10 19:57



Bookmark and Share


  Polisen
Intressant text som väcker frågor. Var ägde detta rum? På en restaurang? Om man ska träffa någon för första gången så är det bra om man väljer en offentlig plats. Texten andas bitterhet och jag tycker det är märkligt att en person som man aldrig tidigare har träffat orsakar så mycket besvikelse. Det måste ha varit ett riktigt nerköp.
2011-04-18

    ej medlem längre
sylvass sak, applåder förstås!
2011-01-24

  drover
mitt i prick, kaboff!
2011-01-23

  Helena Tomasson
Aaaaaa. Penisavund!
2011-01-23

    ej medlem längre
Vilken ljuvlig smocka!
2011-01-23

  Christer Eriksson
Denna text är fullkomligt klockren, du har här en sån naturligt nedlåtande ton som ändå känns fullständigt berättigande. Jag älskar socialrealism i poesi, just här är den mycket närvarande. Att inte linda in saker utan bara kasta in dem i läsaren är fint. Mycket, mycket bra.
2011-01-23

  Nina Ahlzén
YES! Bra bra bra, Smockan sitter fint.
2011-01-18

  Gunnel André VIP
Jag låter mig ryckas med av din befriande salva!
2011-01-11

  Ingela Svenson VIP
Ååhh härlig sarkasm! Gillar verkligen uttrycket "män med penisavund", ja, så är det förstås!
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren