Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- den kommer emellan (inte mycket till paus?)


- Inuti min längtan kan kärleken förgås...

jag kan andas din kropp
den finns
inuti det värdefulla
inuti
det som krossas utav en hel värld

jag kan andas din själ
det finns
inuti mina ådror
inuti
det som pumpas ut av fördomar

så enkelt i sin fas
så fasansfullt simpelt i sin linda
men det dör av en enda misstanke
förloras bort av en tår
en tanke
en blick

jag kan andas din beröring
den finns
inuti min längtan
inuti
det som ger mig mening i livet

jag kan andas din kyss
den finns
inuti min växande kärlek
inuti
det som skapar alla min vyer

så enkelt i sin skörhet
så brutalt fångande i sin hand
men det lever av dina hjärtslag
vinner ett allt av ditt leende
en tanke
en blick

inuti det värdefulla

inuti oss

...




Prosa av Max Poisé
Läst 294 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-01-10 19:32



Bookmark and Share


  Anders Perols
En lidelsefull kärleksdiktare i högform, tror jag. Snyggt!
2011-01-11

  evana
Underbar text! Tack för att jag fick läsa!
2011-01-11

  Anna*
Andlöst vackert! Applåder
2011-01-11

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket vacker poesi , kärlek som andas. Fint
2011-01-11

  Blåbäret
det blir så okrossbart och heligt buret
så bra i sin känsla och form här
2011-01-10

    ej medlem längre
åh
jag är där
precis där
väl gestaltat
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé