Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon är den finaste någonsin, min stora kärlek, men nu har hon valt någon annan..


det finns rum för tomhet, men rummet för dig är större

Kom bo hos mig
Du vackra underbara
Jag har ett tomt rum
(tomrum)
Som står och väntar på någon
(dig)

Ta med dig hunden
snuset
och tjejen
(helst hon i din spegelbild)
Det finns gott om rum
Bara du kommer
så är allt okej

Kom och flytta in hos mig
(i mig)
Jag har ett tomrum
som en gång tillhörde dig




Fri vers av Lipshit
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-11 00:14



Bookmark and Share


  objekt3
addera erotik?
2011-01-11

    ej medlem längre
jag och tjejen hälsar båda att det var underbart skrivit!!
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit