Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du inte är här

När du frågar
så mår jag bra

När du tittar
så ser du mitt solskensleende

När du lyssnar
så hör du mig skratta

Men du vet aldrig vad jag gör
mellan varmt orangea väggar

Du ser aldrig mitt leende
bytas ut mot sorg

Du hör aldrig
när mitt skratt tystnar

Du ser mig aldrig fyllas
av förtvivlan

och när sorgen äter upp mig

Enligt dig är jag en glad person
enligt mig är jag ett tomt skal



Och hur mycket du än lyssnar

så kommer du aldrig få höra mitt hjärtas sorgsna skrik



För jag har lärt mig

att man ska

gråta



tyst




Fri vers av Michelle Natalie
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-11 00:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Speciellt de sex sista raderna är underbara! Verkligen en träff i hjärtat
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Michelle Natalie
Michelle Natalie