Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nikotin

Du är som nikotin

Som när man tänker att det här är det sista paketet
Sen står man i kiosken på andra sidan gatan

”Röda Lucky Strike, tack”


Jag säger att jag är färdig
Den här gången blir den sista

Men precis som med nikotin står jag lik förbannat där med dina armar runt mig

Jag skriker att det är över, jag orkar inte mer, jag vill aldrig mer se dig
Men så hör jag din röst i andra änden som viskar

”Förlåt”


Jag vill säga nej, säga att du bränt dina broar
Men det gör jag inte

Istället hör jag mig själv säga


”Röda Lucky Strike, tack”




Fri vers av Michelle Natalie
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-12 16:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fruktansvärt snyggt!
Det är precis så, som en inneboende infekterad längtan utan hänsyn till vilja. Tack.
2014-06-13

  blått nagellack
Precis så. Snygg liknelse.
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Michelle Natalie
Michelle Natalie