Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Börja om

Även fåglar måste landa
även toner tar slut
kyssar som smakar salt
varje hej följs av hej då


Svärdet besegrar pennan
ord blir hårda
det som inte härdar det dödar
det goda följs av det onda
mörkret tar över ljuset
smärtan minns ingen,
men de glömmer aldrig det som gjorde ont


Pianot slutar spela
Fågeln faller ner


Men världen börjar om
tiden läker alla sår
kyssarna slutar smaka salt
orden mjuknar
ljuset kommer tillbaka
ärren börjar blekna
efter vinter kommer vår


Pianisten börjar spela
nya toner ingen hört
melodier som aldrig funnits,
kommer alltid finnas kvar


Fågeln sträcker ut sina vingar
liten men ändå stor
tar sats och hoppar,
den faller inte mer




Fri vers av Michelle Natalie
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-09 18:08



Bookmark and Share


  Wilhelm
Väldigt rörande text. Gillar hur du radar upp motsatser och uppvisar att det onda alltid följs av något gott, men även tvärtom. Allting börjar om igen ^^
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Michelle Natalie
Michelle Natalie