Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt det vara

Klandra dig inte när jag gråter
låt tårarna rinna
för utan ledsen finns inte glad

Det behöver inte alltid vara som det är,
inte alltid vara som det var

Om det går framåt, bakåt, upp eller ner
spelar ingen roll
början kommer alltid till slutet
efter slutet kommer början

Hade ingenting hänt
hade ingenting blivit
du har enbart tur,
för att du en gång hade otur

Så klandra dig inte när jag gråter
jag är bara ledsen,
för att jag kan vara glad




Fri vers av Michelle Natalie
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-30 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michelle Natalie
Michelle Natalie