Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför jag dansar mitt på gatan

Jag dansar mitt på gatan
för att himlen har varit tjock av moln,
men nu är klarblå och fin

Jag dansar mitt på gatan
för att nästäppan släppt,
och jag andas på riktigt igen

Jag dansar mitt på gatan
för att det har varit så kallt,
men nu går jag nästan utan jacka

Jag dansar mitt på gatan
för att jag känner mig fri och levande,
allt är roligare och mitt leende bredare

Jag dansar mitt på gatan
för att väskan är lättare,
och min rygg rakare

Jag dansar mitt på gatan för att jag kan

Och jag vet,
att du vet precis hur det känns
när man vill dansa mitt på gatan




Fri vers av Michelle Natalie
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-10 10:58



Bookmark and Share


  Wilhelm
Jag vet precis hur det känns.

Gillar hur den upprepar sig, känns som riktig livsglädje har gått till att skriva denna :D
2014-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Michelle Natalie
Michelle Natalie