Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad, tagning

Tystnad
inte tagning
inte varsågod

Tystnad
så tyst att den inte hörs

Det bullrar,
hela världen bullrar
ständiga ljud från alla håll
aldrig tyst

I bullret finns tystnaden
gömd långt in
så tyst att den inte hörs

Jag hör tystnaden

Tystnaden ligger innan bullret
Efter bullret
I bullret

Bullret dränker tystnaden
Tystnaden dränker bullret

Motpoler slår ut varandra
plus och minus blir noll

I tystnaden finns bullret
I bullret finns tystnaden

Tystnad

Inte tagning



Varsågod




Fri vers av Michelle Natalie
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-12 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michelle Natalie
Michelle Natalie