" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"ja, det sättet det sättet..." suckade hon och funderade inte mer på det.




på sätt och vis

 

 

*

på ett vis är sätt och vis ett speciellt sätt

 

han välkomnade

hennes udda sätt och tyckte det var bra

 

men vad hur varför

det gick inte att förklara

 

sättet

gjorde sig som ombett hemmastatt

det var också bra

 

bra blev plötsligt mindre bra

när sättet plötsligt gjorde saker

som sättet sagt sig göra

som han som välkomnat sättet

också tyckte var bra

 

och sättet reagerade som sättet sagt sig göra

som han också tyckt var bra men blivit mindre bra

 

och mindre bra blev ännu mindre bra när görat

plötsligt inte ens var mindre bra efter att först ha varit bra

 

och sättet

förstod ingenting

 

men att bra blev mindre bra som blev ännu mindre bra

blev på ett sätt bra för sättet som på så sätt förstod

att sättet ändå var just det sättet sättet ville vara på

 

på sätt och vis

 

men för den som välkomnat

blev sättet inget bra alls

inte viset heller

 

och så blev sättets nya förståelse att det som var bra

och sen blev mindre bra och till sist inget bra alls

på ett vis var

 

att alla dom tre sätten faktiskt var just sättet som

sättet sagt sig innehålla från första början

 

så därför är det sättet exakt som det sa sig vara

och därför också exakt det sätt som sades vara bra

 

trots att det  på sätt och vis

blev mindre bra och sen inte bra alls

för att det just var bra

 

eller ej

på sätt och vis

 

vilket sätt

det vet vi ej för det vet inte ens sättet själv

 

för det sättet frågade rakt ut

vilket sätt

exakt som sättet sagt att hon brukar

 

men det fanns på sätt och vis inga svar på hur sättet brukar vara

trots att sättet både sagt och gjort

vad sättet sagt att sättet brukar säga och göra

 

på alla sätt och vis

 

vilket jäkla sätt

på ett vis

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-11 03:40



Bookmark and Share


  objekt3
Tage Danielsson ordat.
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri