Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppen

Vi går över öppen mark
På avstånd hörs åskan
Blixten söker sitt mål
Vita nålar når jorden
De når inte oss

Du och jag
Vandrare på väg
Vägen går över öppen terräng
Igen hörs åskan
Blixten söker sitt mål

Vi är immuna mot tiden
Den som drar oss isär
Alla platser som måste ses
Alla ord som måste sägas
Alla saker som måste göras
Otillräckliga och ofullständiga är vi
Vägen är öppen

Det som inte syns är ibland det som känns mest
Vägen bort kan lika gärna vara vägen hem
Jag vet mindre nu än jag föddes
Men vägen är öppen
En öppen dörr
Vi tar steget ut
Öppen…




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-11 13:24



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint...gillar
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg