Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gråter så t.o.m. blodet rinner.

det känns som jag skriker men som om ingen bryr sig eller hör.
Jag kan säga något men ingen verkar lyssna.
De lyssnar bara när jag gör fel, de pekar de fort ut. Mina fel.
Jag gråter så ögonen svider och huvudet dunkar.
Jag gråter så huset gungar och marken skakar.
Men ingen bryr sig eller hör.
Jag försöker vara glad och trevlig för att få någonting tillbaka men i hjärtat är det noll.
Ibland skulle jag vilja slippa vara människa,
bara sova, äta, jaga. Slippa.
Slippa vara tom.




Fri vers av cocoo
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-11 21:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Stark dikt som berör.
2011-01-30

    ej medlem längre
man kan säga att det är svårt att vara konstruktiv här.. så det skiter jag helt enkelt i..
din text, den tar mig som läsare väldigt väldigt nära. och dina ord är definitvt inte tysta, de känns genom texten som om de uttalades till mig.. du har en förmåga att föra läsaren nära och inpå helt enkelt..
så. upplevelsemässigt är du nära i ditt skrivande..
i övrigt..
om orden är dina egna, tankarna inifrån.. så finns det vi som hör, vi som ser att det definitivt inte är någon tomhet i dig..
jag hör.. och finns..
kram/ C
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

cocoo
cocoo