Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min bästa vän tog sitt liv och jag vet fortfarande inte varför....


Till min själsvän

du levde i dåtid

för att försöka hinna ikapp

nutid

och det enda du pratade om

var din framtid

          ~

...blev du klokare?

          ~

du talade om vishet

trohet och tillit

vänskap och lycka

du levde i fattigdom

ändå var du rik

            ~

...hann du se det?

            ~

ditt hjärta var enormt

din själ var ärlig

du log alltid

            ~

...blev du dränkt av dina osynliga tårar?

             ~

som om livets film

spelandes baklänges

försökte du finna

ett svar

             ~

...undrar hur frågan löd?

              ?

 

 

 

 




Fri vers av ia VIP
Läst 878 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2005-12-08 11:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den fick mig att grubbla!
2012-01-19

  Puzzel_25
Wow ! Älskar den !
För den säger allt jag också tänker.Har precis förlorat en vän jag med.:(
Och denna gick rakt in i mitt hjärta !
Spar den som bokmärke ! <3
2011-08-25

  Lejonhjärtas poesi
Så många frågor som aldrig får ett svar, berörs.
2007-11-17

  Mikael Lövkvist
Underbart skriven dikt.
2006-11-04

    ej medlem längre
Vad sorgligt... det man inte kan fatta är den ständiga frågan "varför" blev du dränkt av dina osynliga tårar grep tag i mej... och din bästa vän.. vi får hoppas att han eller hon har det bättre nu.
2005-12-08

  Tobias Hedlund
varsamt vänporträtt
livssökande
fråg-ande

känner igen mig själv
2005-12-08

  prinscess VIP
ser mycket sorg i denna dikt
lider med dig att din bästa vän tog sitt liv
2005-12-08

  ~mE~
vackert. ibland kan man fråga sig, vad som rör sig bakom andra människors tänkande och agerande..
2005-12-08
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP