Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lakansblues


På en veranda
i en svensk avkrok,
inte långt från New Orleanse
spelar vinden en stilla blues
mellan daggbestänkta vita lakan

böljande sädesfält,
ett grönskimrande veteaxhav
fortplantar sig
genom det yttre rummet
mot det inre

föder trygghetsänglar
på mångul rapssäng

genom fönsterspringan
strilar andetagen
som bär över
den sista tröskeln.






Fri vers av _Mian_
Läst 681 gånger
Publicerad 2004-07-12 22:15



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
bra skrivet
2004-07-19

  andrasidan
en bra miljöskildring, med ditt mianska mjusk språk. Bara en fråga: är det verkligen daggen som fuktar lakanen?
2004-07-13

    Mejja
Bara SÅÅÅÅ otroligt vacker... tänk bara... strilande andetag.... njuter i fulla drag av dessa rader.
2004-07-12
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_