Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"home again"


- jag vill våga sluta bry mig

jag vill våga sluta bry mig
känna frihetens vind slå vackert mot min ständiga oro
sluta känna ångest för den jag är
förbruka alla känslor som trycker ned mig i träskets besudlade väta

jag vill våga sluta bry mig
när ansiktet i den spegelbild som syns skrattar åt mina handlingar
känna stormvindens skönhet som ljummet för mig mot de utgångar som en självklar frihet innebär

jag vill vara berusande
för min egen själviskhet

rosa de steg jag tar
och njuta av det liv jag har

men idiotin stirrar sig blint på de steg jag tar
och genant ryggar sig min feghet inom

jag vill vara berusande

jag vill våga sluta bry mig






Prosa av Max Poisé
Läst 489 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-12 19:07



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
En stark dikt om önskan att vagga ro i sig själv. Beskrivande och berörande.
2011-01-13

  Teresia Ridell
Våga kunna, bara vara.. Borde vara så lätt men är så svårt. Vill oxå !
2011-01-12

  Mats Henricson
Ett svårt och stort steg att ta......
2011-01-12

  Anna*
Ja, det är en verklig befrielse när man vågar sluta bry sig =0)
2011-01-12

  Valdemar Anders
Kanoners!
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé