Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild av Karl-Bo Lundstedt poeter.se


Israels barns tåg över Röda havet

Det har berättats mig att en av Jesusfolkets grundare satt i universitetsparken Berkeley i USA och studerade sin bibel.

Då han kom till berättelsen om Israels barns uttåg ut ur Egypten över Röda havet som delade sig blev han så salig att han utropade ett högt "halleluja".

En professor kom just förbi och undrade vad som gjorde honom så glad varvid han berättade. Professorn menade att det där borde han nog ta med en nypa salt då vetenskapen bevisat att det var bara en decimeter vatten i Röda havet vid den här tidpunkten.

Bibelläsaren blev nedsagen till humöret men då professorn hunnit ännu en bit på väg utropade bibelläsaren ett nytt högt "halleluja". Professorn vände sig om och undrade vad som nu var på färde och fick svaret:"Men villket otroligt under att en decimeter vatten kunde dränka hela Faraos arme'!"




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 821 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-13 22:12



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Jaa, den här är BRA!!!!☺☺☺
Like it..... Han fick så han teg....*asg*

ha ha happlåder...


kb
2011-01-15

  mare VIP
Kul och bra text
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP