Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var bara en olyckshändelse

Lycka är att tillåta sig själv att känna efter
och ge sig hän åt sina ingivelser..

Men lycka är även att göra en annan person lycklig

Ibland är den enes lycka den andres död...




Fri vers av Marmorera
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-14 10:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant så sant.
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Marmorera
Marmorera