Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdöd

…..Trots att jag är tyst så hör du mig
Och jag kan andas djupa andetag
Trots att det är mörkt så ser jag dig
Du gör mig stark fast jag är svag

Just nu vill jag att du stannar här hos mig
Men imorgon vill jag fly ifrån dig
Retirera dit jag känner mig trygg
Där jag slipper undan huggen i min rygg

Och jag gömmer mig från dig bakom mörka persienner
Men du är med mig vart jag än är
Jag försöker glömma dig, glömma allt jag känner
Men när jag blundar så står du där…..

Släpp mig!




Fri vers av Marmorera
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-17 20:28



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Charmerande text.
2016-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Marmorera
Marmorera