Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut och in


tankarna stormar
alla vill ut

ut med alla då
så jag blir av med dom

jag orkar inte ha dom
härinne
när dom beter sig
som dom gör

men dom klonar sig

för varje som forcerar
sin väg ut
kommer 2 nya

illvilliga
kom och ta mig då!

vad fan har jag gjort?

och dom kommer

och dom tar mig

sliter med mig in
i en fängelsecell

river sönder mina kläder
naken
sånär som på ett par handklovar

misshandlar mig med batonger
sparkar och slag

i chock ligger jag stilla
och gapskrattar

hårdare kan ni!
är det allt ni har att ge?

det var det inte

varenda en av dom
penetrerar mitt huvud

det sväller
det värker

samma procedur
om och om igen

ut och in
ut och in

ut och in


ut och in



ut
och
in













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-16 19:44



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
=) Ja du. Hehe. Kanske det. MEn den här skrev jag faktiskt för ett år sedan i november... när mitt ex beslöt sig för att göra slut. Hittade den bokstavligen i byrålådan. =)
2011-01-16

  walborg
Visa Dina texter för Din psykiater som måste hjälpa Dig bättre än hittills.
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP