Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens


jag är en av dem som alltid
kom sist i tävlingar
jag är en av dem som blev
mobbad för kroppsform

jag är en av dem som inte tog
skolan riktigt på allvar
jag är en av dem som inte blev
snyggast eller populärast

jag är en av dem som inte
satsade på karriär
jag är en av dem som ofta
kände mig mindre värd


jag är en av dem som vågade
misslyckas men resa
mig upp igen

jag är en av dem som vill
resptektera
vårda och
älska

jag är en av dem som inser
att så länge jag andas
så lever jag

jag är en av dem som inser
att så länge hjärtat slår
så finns det hopp

jag är en av dem som förstår
att så länge jag inte
ger upp mitt liv
så är det inte försent


därför är jag en av dem som
tror på livets existens




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-01-14 20:26



Bookmark and Share


  aol
känner igen mig själv så ärligt rakt djupt innifrån diktarjaget
talat, ett så mäktigt bokmärke vännen
2011-01-16

    ej medlem längre
Bra skrivet.finns ett fint flöde i orden och det repetitiva får det att kännas musikaliskt och skulle vara fin tonsatt i tex. Visform/Anna
2011-01-15

  Elwania
Jag existens är så mycket mer än att stå först i ledet
bra skrivet
2011-01-15

  Anna*
Strålande! Glad att du är den du är trots allt!
2011-01-15

  Larz Gustafsson VIP
Jag är en av dem som vägrade delta i tävlingar och som njöt av att sabotera gymnastiklektioner.
2011-01-14

    ej medlem längre
Helt underbar, arlig och rak!
Precis som du!
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP