Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig inte..inte nu..


Stanna hos mig..lämna mig inte..inte nu..

kanske senare..men inte nu..låt mig känna din hud..

varm..nästan brännande..nära..så nära..

gå inte..inte än..natten är ännu ung..låt mig känna..

lite till..cosmos öppnar sig än en gång..för dig..för mig..




Fri vers av passionsblomman
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-14 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman