Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan vi enkelt njuta av lyckan?

Vad är väl en bal på slottet? Äh, ingenting.....men kanske ändå så underbar.

Hur vi gör för att finna det som vi tycker om att göra och som får oss att känna lycka finns det inget självklart svar på.

Min tanke är att se er om i er närhet.

Fråga er vad ni tycker om att göra?

Fråga efter det som får er att känna glädje.

Gör det, och bortse från det som ni måste, bör eller ska göra.

Gå emot den ordentliga känslan och lev ut.

Här finner ni en känsla av välbefinnande och en känsla av lycka just för att ni följde ert hjärtats lust.

Prova på detta och känn efter.

Lycka till!




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 461 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-15 08:59



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Sanna och visa ord!! Tack!
2011-01-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst så det är
det är den innersta
känslan som en
allra bäst och
så gott bär
det är den
man skall
satsa på här!
2011-01-16

  Elwania
mycket handla om att hålla fokus på What is.
istället för på What is not
2011-01-15

  Anna*
Ja, det har varit en process men jag har funnit en hel del under de senaste åren! Precis så!
2011-01-15

  mare VIP
Jag brukar göra det....förstår precis vad du menar :)
2011-01-15

  Bibbi VIP
Tack för så visa ord!
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld