Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns ingen som du .


till min vän med det varma hjärtat och de kalla händerna

jag kommer av mig
när jag räknar
alla gånger du
fiskat upp mig till ytan

jag myser, när jag tänker på din värme

alla dina tröstande ord
dina förstående blickar
de har bosatt sig i mitt hjärta
och håller mig flytande

nu är det min tur
att visa dig,
vilken vacker människa du är

men jag är rädd att jag misslyckats,
att du inte förstår
hur mycket jag älskar dig




Fri vers av vilsen
Läst 1315 gånger
Publicerad 2005-12-08 20:30



Bookmark and Share


    Camillaa
gud så underbart
vackert½ :)

/ C
2007-01-23

    skrutten
jösses vilken fin dikt! du lyckas få till det hela tiden! hur fan bär du dej åt?!
2006-10-27

  Blekfet
Fint, tänker direkt på min pojkvän.
Otroligt hur en enda person kan hjälpa en så himla mycke
2006-10-24

    Oprofessionell
så himla fin, du kan verkligen skriva
2006-09-06

    Ängel i regnet
oj oj, verkligen bra ! Du verkar älska din vän väldigt mycket. och hon verkar vara en underbar människa , om man kunde förklara det så bra som du ! mycket bra :)
2006-01-09

    Porslinsdockan
Det räcker att man är sig själv och den som "hjälpt"en ser att man mår bra DET ger så mycket...
2005-12-18

    ej medlem längre
Den här var öm och varm, bra!
Ev. kanske man kunde byta ut "fattar" i slutet, mot "förstår"...?
2005-12-13

    livräddaren
åh kära hjärtanes vad fin denna var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jag är helt kär,åååh vad jag älskar dej!(L) alltidalltidalltid!
2005-12-08
  > Nästa text
< Föregående

vilsen