Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om mitt kära fosterland!

Du är ett fint litet land
med MÅNGA godhjärtade människor
mycket GIVMILDA och SNÄLLA
har alltid skänkt STORA SUMMOR PENGAR
för att de bryr sig om folk i nöd..
så varför anklagas de då för att vara rasistiska?
"otacksamma personer" ska idag
på nationaldagen, bränna svenska flaggan!
det kokar i mitt svenska blod!!!
folk som inte uppskattar det Sverige gör
och som inte gillar vår vackra ståtliga flagga
var så vänlig och lämna vår mark!





mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-06 10:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra rutet...
2014-06-07

  Oscar E Quinn
Ja det är bara att dra! Otacksamma människor och hycklare har inget här att göra. Bort med skiten!
2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP