Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en "levande fisk"

Tyst, följ strömmen
men det är bara "döda fiskar"
som flyter med....jag är levande
full av känslor tankar
det flödar av liv i mina ådror
pulserande som vill uttrycka
visa mina verk genom pennans bläck
munnen har jag fått så jag kan tala
så ingen ska säga: stängd den!
eller till min penna eller pensel
att hålla inne med sina känslor..
skaparen skapade mig att leva känna
uttrycka det jag bär inom själ och hjärta
befria tyngd och ha egna åsikter..
jag är en "levande fisk"
som simmar motströms






mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-23 10:46



Bookmark and Share


  Maria T
Så fint "en levande fisk"
2014-05-29

  WyS VIP
Jag är också en sån fisk!
2014-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Gillar ditt sätt att vara.
2014-05-24

  Rozsi.kovacs

Levande fisk bravo du går din egna
inslagna väg
2014-05-23

  Bibbi VIP
Gillar.
2014-05-23

    ej medlem längre
Love it!!
2014-05-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP