Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fitta



Jag älskar fitta
och fitta
älskar mig
låt mig glida in
så ska
jag ge dig
en del av mig




Fri vers (Fri form) av Asgeirr Immanuel
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-16 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asgeirr Immanuel
Asgeirr Immanuel