Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genomgående fläktande andetag



rakt in i mig
varm luft från ditt inre
en doft av din essens

aura av het hy
fuktig av älskog

fingrar om min nacke
mina öron
och bröst

ett starkt grepp
om min axel
en djup suck

din blick i min blick
lekande tungor

och du är min
för all tid.




Fri vers (Fri form) av Asgeirr Immanuel
Läst 34 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-12 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asgeirr Immanuel
Asgeirr Immanuel