Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöros


Fåglar i flykt
undan
forserande dimbankarnas
kompakta torn

Tiden rämnar
raserar
motståndets byggfästen

Solbestrukna glasiärer
intill smältpunkt

rännilars dopfund
gav dalgångarna
nya namn

blev vattnet
som närde
den växt som planterats
i snötiden.



© Marianne Kjellkvist




Fri vers av _Mian_
Läst 375 gånger
Publicerad 2003-10-10 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_