Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet, sa du

Livet


sa du


är en gåva
och den kommer utan pris.


Det finns inget


Som behöver göras
Som måste uppnås

För att livet ska bli ditt


Livet

är ingen skuld Du är fri.

Du är fri att välja
ditt nästa andetag

Vad du gör medan livet passerar dina läppar
Och vem du gör det för
Du är fri


Så låt varje andetag vara en hyllning till livet
Varje utandning bära på ett ”tack”
Och varje ögonblick som delas med en annan

bli den gåva
som gör henne fri




Fri vers av Hugh R Freeman
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-18 02:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugh R Freeman
Hugh R Freeman