Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inbilsk


den unge mannen med arkaisk attityd föder sin papegoja med näring från döda böcker på bibliotekets magasinavdelning


med stafettpinnen från ett litterärt da capo i handen

speglar han sig i ordets skenbild

och andas det slutna rummets vissna luft



bygger sin båt av en krycka

redo att upptäcka världens alla hav




Fri vers av D S
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-18 21:39



Bookmark and Share


  objekt3
it worked, dude
2011-01-18

  L Patrik W Johansson VIP
I återvinningstider är den här rätt i tiden

jag minns jag försökte köpa loss en Diktonius från magasinet en gång i min lilla stad jag bor ett par mil ifrån, de hade tre, men icke

det stred mot deras system, har jag sagt jag alltid varit emot systemet

Be well,
LPWJ
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

D S
D S