Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är inte mycket utan vår historia.. Vi är ingenting utan vår morgondag!


- I morgondagens ljuva vagga

att finna morgondagen
är inte lycka i sig
att leva den
är det

drömmar kan bli levande
i en framtid och spegelbilden
är blott en reflektion av gjorda val

att finna morgondagen
är livets gåva
sin mening i sinnets bakåtsträvande

vi är bara sekunder ifrån
och ändå väljs backspegelns förbannade motiv

din historia är bara en erfarenhet
det är inte ditt liv
för den finner du nu
och i morgondagens ljuva vagga

ett inget ligger och stirrar på din gårdag

ett allt väntar på sin förlossning

imorgon





Prosa av Max Poisé
Läst 433 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-19 18:14



Bookmark and Share


  Emme VIP
Nu känner jag hur hoppet kommer tillbaka
igen, tack!!
2011-01-20

  Suzy med punkterna
Fin morgonläsning och jag tar dina ord med mig för just denna morgondag.
2011-01-20

  evana
Tycker att du inleder med en väldigt bra öppning på en i övrigt tänkvärd och bra formulerad text! Tack!
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé