Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låskolv


jag bjuds in
på mörk marmor

jag ser mig omkring
i dina små rum med ambitioner

bohaget skvallrar om ålder
väggarnas färger om ånger

du vill inte ha mig här
tänker jag

hur mycket är jag värd
undrar du
















Fri vers av alfa VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-01-19 07:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
man kan inte köpa allt för pengar
2011-01-28

  Daniel_78 VIP
jag tänkte säga samma sak :)
2011-01-19

  himlens hemlighet VIP
mäklarens speeddating ;)
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén