Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud eller någon annan..



Havet..blomman.. vinden..

kärleken smeker kinden..

du finns ändå nära..

fast jag dig ej ser..




Fri vers av passionsblomman
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-19 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman