Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vila... i tanken

av allt jag skriver
är det inte orden,
utan det som är mellan
som är viktigast.

men jag lovar
att du inte faller
mellan
mina ord

...




Fri vers av Fredric
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-20 00:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som det bör vara.Tack!
2011-01-26

  Emme VIP
Precis så.. Fint!
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric