Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nedför bäcken...

purpurhimlar
sammetsnätter
spetsbeklädnad
rosbuketter

himlasängar
dunomkramat
bolmörtsängar
familjedramat

oskuldsröda
hårda tankar
hjärtat döda
lossar ankar

sammanflyter
nedförbäcken
tårar tryter
knyter säcken




Fri vers av Fredric
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-20 00:51



Bookmark and Share


  Ex¤animo
ord som flyter, betyder allt och inget, formas om och vandrar in, i var mans ständiga, tankar... vackra ord och meningar...
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric