Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktaren

Blickade mot massan
alla verkade så enade
ytan visade upp leenden
men betraktaren brydde
sig inte om hopen..
utan vände på klacken
och gick åt motsatt håll
fällde upp kragen
för att skydda sig mot
den kyliga vind som blåste emot
hörde kruset knastra
under skosulorna
vägen var krokig och full
av stora vattenpölar
men stegen var inte
svår eller tung att gå
styrkan som brann inuti
värmde betraktarens själ
bara döden kunde
släcka den brinnande lågan






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-06 12:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärt.
2013-10-06

    ej medlem längre
En mycket bra spänningshöjande text!
Tack!
2013-10-06

    ej medlem längre
Bra skrivet, man ska tänka självständigt, inte följa hopen bara för att vara lik alla andra.
2013-10-06

  träsnidaren
Fint.
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP