Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och respekt

Hennes tunga bruna lockar leker på mitt bröst
Som så många fått en smak av
I det har många släckt sin törst

Hennes kroppspråk talar lika mycket själspråk
Dom talar om kärlek och respekt
Om att jakten nu är över
Att det gamla inte längre ger någon effekt

I ögon likt kattens finns sanningens kvarter
Hon talar så tydligt
Det är sant
Hon vill inte ha några fler




Fri vers av ordskalv
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-20 22:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket sensuell text om en stark känsla..moget!!!!!
2013-08-24

    ej medlem längre
Bra
Erotiskt
Allomfattande
Utomordentligt
Träffande
Innerligt
Fantastiskt
Urfräckt
Livsbejakande
2011-06-17

  Johan Bergstjärna VIP
Bra!
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv